This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Čajni asortiman | La Delta torte i kolači Split
La Delta Logo
Logo

Početna Katalog Novosti O nama Kontakt
Panetone.jpg
londoneri.jpg

Čajni asortiman

Kad su Englezi uveli čaj, uz to im je trebao i sladak zalogajčić. Kod nas se više pije kava i više volimo zalogaj od zalogajčića… Upravo zato pred Vas stavljamo cijelu paletu naših proizvoda iz čajnog asortimana.

Odgovorno tvrdimo da osim čaja, odlično pašu uz kavu, sok, vodu i vino.

fantazija-mix-1.jpg

Čajni asortiman

FANTAZIJA MIX 1

Naš prepoznatljivi slatki paket sadrži četiri omiljena čajna kolačića: breskvice, domaće kekse s maslom, rafiole i vanilin kifliće. Predstavlja savršenu kombinaciju za cijelu obitelj.

Opširnije
fantazija-mix-2.jpg

Čajni asortiman

FANTAZIJA MIX 2

U našem drugom slatkom paketiću nalaze se: mandol kiflići, lindzeri s marmeladom, mačji jezici i domaći keksi s maslom. Savršeno su rješenje za poklone, ali i kao dodatak vašem slatkom stolu.

Opširnije
mandol-kiflici.jpg

Čajni asortiman

MANDOL KIFLIĆ

Svaki cimetoljubac zna da u našem mandol kifliću, glavnu riječ vodi cimet. Nakon njega bademi, a onda i standardni sastojci poput brašna, jaja i šećera.

Opširnije
party-puslice.jpg

Čajni asortiman

PARTY PUSLICE

Šarene party puslice vole mali i veliki. Ovim šarenim kolačićima, napravljenim od jaja i šećera u prahu pretvorite svaku prigodu u party.

Opširnije
macji-jezici.jpg

Čajni asortiman

MAČJI JEZICI

Ime su dobili zbog svog izgleda, koji podsjeća na jezik mnogima omiljenog kućnog ljubimca, mačke. U sebi sadrži jaja, šećer i margarin,a posebnu draž im daju komadići badema.

Opširnije
lindzer.jpg

Čajni asortiman

LINDZER

Za sočnost ovog čajnog kolačića zadužen je voćni namaz od marelice, a zbog posebnog tijesta tope se u ustima.

Opširnije
breskvice.jpg

Čajni asortiman

BRESKVICE

I kad nije i kad je sezona breskvi, najbolje je posegnuti za našim breskvicama. Mnogima omiljeni dvobojni čajni kolačić. Spravljene su od posebnog tijesta i nadjeva za breskvice, obojene slastičarskim bojama i posute šećerom.

Opširnije
rafioli.jpg

Čajni asortiman

RAFIOLI

U brašno smo umiješali jezgru oraha, badema, jaja, šećera i soli. Posebnu aromu i sočnost daju rum i prošek, dok Vas kombinacija agruma, limuna i naranče, uvijek iznova vraća ovom proizvodu. 

Opširnije
orahnjaca.jpg

Čajni asortiman

DOMAĆA ORAHNJAČA

Naša orahnjača je baš poput onih koje su radile naše mame i bake. U sebi sadrži maslac, mlijeko, jaja, sol, šećer, jezgru oraha i orah nadjev. Dodatkom ruma i naranče orahnjača ostaje svježa i sočna.

Opširnije
makovnjaca.jpg

Čajni asortiman

DOMAĆA MAKOVNJAČA

Za sve one koji prednost daju maku, umjesto orahu - naša domaća makovnjača s mak nadjevom topi se u ustima.

Opširnije
krostule.jpg

Čajni asortiman

KROŠTULE

Ono što ovaj proizvod čini najzanimljviijim jest priprema, pažnja i vrijeme koje izrada zahtjeva. Iako je među najdražim čajnim proizvodima starije generacije, sve češće i mlađa populacija poseže za ovom poslasticom prepoznatljivog oblika.

Opširnije
vanilin-kiflic.jpg

Čajni asortiman

VANILIJA KIFLIĆI

Baš kao što mu i sam naziv kaže, glavni sastojak je vanilin šećer. Kiflić ili kako ga naši najmlađi vole zvati, polumjesec odlično se slaže uz popodnevni čaj s prijateljima ili ostalim domaćim kolačima na vašem slatkom stolu.

Opširnije
londoneri.jpg

Čajni asortiman

LONDONERI

Glavni sastojak ovih kolača su jezgra oraha i badema, upotpunjene džemom od marelice. Sočni i ukusni, zadovoljit će i najveće gurmane.

Opširnije
pandoleti.jpg

Čajni asortiman

PANDOLETI

Ova preslatka vrećica sadrži keksiće od brašna u kojima se nalaze komadi badema, umočeni u med. Slatko, da slađe ne može biti.

Opširnije
cajnopecivo.jpg

Čajni asortiman

ČAJNO PECIVO MIX

Mađarica, pita jabuka, breskvice, rafioli i vanilija kiflić servirani na zlatnoj tacni su stvoreni za blagdansko ozračje i sve ostale važnije životne prigode.

Opširnije
vjencani-mix.jpg

Čajni asortiman

VJENČANI MIX

Jedan od najljepših životnih trenutaka svakog čovjeka zaslužuje i posebne kolačiće, upravo se oni nalaze na ovoj zlatnoj tacni. Medena pita, bombice od kokosa ili bajama, tamna oblatna salama, ružice, londoneri i vanilija kiflići začiniti će vaš poseban dan, a svakom gostu dati dodatnu snagu za zabavu na plesnom podiju.

Opširnije