This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

O nama | La Delta torte i kolači Split
La Delta Logo
Logo

Početna Katalog Novosti O nama Kontakt
Panetone.jpg
mt-shwartz.jpg

O nama

La Delta je jedna od najpoznatijih i najdugovječnijih slastičarni na području Splita i okolice. Osim torti i kolača iz svakodnevne ponude, radimo torte po narudžbi za sve prigode. Upravo zato Vaš smo slatki kutak za baš svaki trenutak.

La Delta

Upoznajte nas

11.jpg
La Delta
Naša priča seže u davnu 1988. godinu kad su dva bračna para otvorila prvu poslovnicu u poznatom splitskom pothodniku. Na početku su prodavali dnevne marende, u grad su uskoro donijeli dašak Italije. Naime, sve sirovine, recepti i ambalaže dolazili su upravo iz susjedne nam zemlje, a na mjesečnoj bazi talijanski bi slastičari dolazili u Split i obučavali lokalne slastičare, pizza i sendvič majstore. I dok se po modne trendove moralo odlaziti u Trst, za dašak talijanske kuhinje bilo je dovoljno prošetati do omiljene slastičarne.

Centar torti Delta nalazio se nasuprot Fine, na Pjaci, u prizemlju robne kuće Maja u Marmontovoj , kao i u kiosku kod tehničke škole. Prvi u gradu proizvodili smo tople sendviče, pizzette, ciabatta sendviče, panettone, croissant s maslacem i velike palačinke.

2000. godine Centar torti Delta fokus proizvodnje prebacuje na slastice, kolače, torte i prigodne torte. U to vrijeme u Split donosimo još jedan novitet, torte na stalcima, koje se danas ponovno vraćaju u modu. Dvadeset godina nakon mijenjamo ime u La Delta – Torte i kolači. Zadržali smo obožavane tradicionalne recepture, ali kao i uvijek dosljedno pratimo trendove. Trenutno se naše poslovnice nalaze nasuprot Općine i u prizemlju City Center One u Splitu.

Bez obzira birate li radije tradicionalne torte ili ipak one modernije, suhe kolače i čajna peciva ili slastice s bogatim kremama – kod nas možete pronaći desert baš po svom ukusu. La Delta u svojoj ponudi ima neodoljive slastice, torte i kolače koji su izvorno nastali upravo u njezinu pogonu, a kasnije se proširili na splitsko tržište. Među njima se krije poznata torta Stracciatela, koja je tijekom godina postala naš zaštitni znak.

Raznovrsnost ponude i ispunjenje želja naših kupaca ono je što našu slastičarnu čini tako posebnom već generacijama. Zahvaljujući tome, kupci su u La Delti odavno postali dio obitelji,a obitelj je uvijek dobrodošla!
10.jpg
13.jpg
5.jpg
3.jpg
4.jpg
8.jpg

Želiš naručiti tortu? Naruči već danas tortu u našem katalogu.