This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Politika | La Delta torte i kolači Split
La Delta Logo
Logo

Početna Katalog Novosti O nama Kontakt
Panetone.jpg

Politika privatnosti

Pročitajte naša pravila privatnosti

Pravila zaštite privatnosti

Temeljem Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka - Uredba 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. godine o zaštiti pojedinca u vezi obrade osobnih podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka ("Narodne novine br. 42/2018.) (u daljnjem tekstu: Uredba) poduzeće "Babić pekara" d.o.o., Kopilica 19, Split (u daljnjem tekstu: "Babić pekara"), štiti privatnost svojih klijenata i iskazuje brigu za njihove osobne podatke. Pravilima privatnosti Babić pekara, obvezuje se kako će obradu osobnih podataka provoditi isključivo prema načelima Uredbe.

Naziv i podatci voditelja obrade

Odgovornost za obradu osobnih podataka kao voditelj obrade snosi:

BABIĆ PEKARA d.o.o.
Kopilica 19.
21000 Split
E-mail kontakt: zop@pekarababić.hr

Osobni podaci

Prema Uredbi, osobni podaci su svi podaci koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi („ispitanik”), a pojedinac ili ispitanik kako ga zove Uredba, čiji se identitet može utvrditi jest osoba koja se može identificirati izravno ili neizravno.

Obrada podataka

Prema Uredbi, obrada znači - svaki postupak ili skup postupaka koji se obavljaju na osobnim podacima ili na skupovima osobnih podataka, bilo automatiziranim bilo neautomatiziranim sredstvima kao što su prikupljanje, bilježenje, organizacija, strukturiranje, pohrana, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, obavljanje uvida, uporaba, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

Povreda osobnih podataka

Prema Uredbi, povreda osobnih podataka je svako kršenje sigurnosti osobnih podataka koje dovodi do slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji su preneseni, pohranjeni ili na drugi način obrađivani.

Privola

Prema Uredbi, privola je svaka dobrovoljno dana i nedvosmislena izjava kojom ispitanik daje suglasnost na obradu njegovih osobnih podataka.

Svrha i pravna osnova obrade podataka

Prikupljamo dvije vrste podataka i informacija od naših korisnika, u svrhu;

Dostave naručenih proizvodaOd kupaca koji se javljaju za kupnju naših proizvoda, prikupljaju se slijedeći podaci:

- prezime i ime
- adresa za dostavu
- broj mobitela i/ili telefona
- e mail adresa

Navedeni podaci prikupljaju se i obrađuju u isključivo u svrhu; kako bi u slučaju narudžbe proizvoda ili usluga mogao kreirati račun, te po potrebi kontaktirati i dostaviti artikle na traženu adresu.

Prijave kandidata koji su zainteresirani za rad u Babić pekariOd kandidata koji se prijavljuju za zapošljavanje, prikupljaju se slijedeći podaci:

- prezime i ime, spol, datum i mjesto rođenja
- OIB, državljanstvo
- prebivalište i boravište (ulica i kućni broj, mjesto i poštanski broj)
- e mail adresa
- broj mobitela i/ili telefona
- podaci o obrazovanju (uključujući i stručno usavršavanje, rad na računalu, znanje stranih jezika)
- podaci o prethodnom radnom iskustvu (uključujući nazive tvrtki prethodnih poslodavaca, trajanje radnog odnosa i razlog prestanka radnog odnosa)
- podaci o zdravstvenoj sposobnosti (npr. svojstvo invalida, djelomični gubitak radne sposobnosti)

Navedeni osobni podaci prikupljaju se i obrađuju u svrhu:

Odabira potencijalnih kandidata u svrhu zasnivanja radnog odnosa. Babić pekara kao voditelj obrade osobnih podataka štiti Vašu privatnost te obrađuje samo one osobne podatke koji su nužni u svrhu potencijalnog zapošljavanja.

Razdoblje u kojem se osobni podatci pohranjuju

Nakon isporuke narudžbe, svi prikupljeni podaci odmah se brišu.

Osobni podaci kandidata za zapošljavanje čuvaju se dok traje selekcijski postupak. Ako ste nam dali privolu da ih držimo i nakon toga, čuvati ćemo ih dok se privola ne povuče, ali ne dulje od 12 mjeseci.

Tko ima pristup vašim osobnim podacima?

Vaše osobne podatke ne iznajmljujemo, prodajemo ili dijelimo s trećim stranama, osim na način kako je opisano u ovim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka. Naše ovlašteno osoblje će pristupati osobnim podacima samo kako bi mogli obavljati svoje radne zadatke, radi ostvarivanja svrha opisanih u ovim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka.

Web kolačići

Naše stranice koriste jednokratne kolačiće (session cookie) koji postoje samo u trenutnoj memoriji kada korisnik pregledava neku web-stranicu. Web-preglednici obično izbrišu session cookie kad korisnik zatvori web-preglednik. Za razliku od ostalih kolačića, session kolačići nemaju u sebi zapisan datum isteka trajanja, stoga ih web-preglednici odmah izbrišu. To su mali dijelovi koda koje Vaš pretraživač automatski izvršava, a potrebni su za adekvatno prikazivanje sadržaja stranica na svim uređajima i bez njih korištenje stranica ne bi bilo moguće. Informacije koje se tako prikupljaju su informacije o vašem pregledniku i služe za pamćenje vaše lokacije na stranicama za slučaj da se sesija prekine, praćenju kretanja korisnika za unapređenje funkcionalnosti stranica te poboljšanju vašeg korisničkog iskustva.

Kako štitimo vaše podatke?

BABIĆ PEKARA provodi adekvatne zaštitne mjere za zaštitu podataka, ali ne može jamčiti zaštitu informacija tijekom prijenosa na ili sa Internet stranice te ne možemo biti odgovorni za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi. No, možemo obećati, da ćemo ukoliko primjetimo neovlašten pristup Vašim podatcima obavijestiti nadležna tijela, odnosno poduzeti sve potrebite radnje kako bi spriječili kršenja sigurnosti i pomogli vlastima u slučaju bilo kakvih kršenja.

Korisnička prava:

Imate pravo pisanim putem tražiti informacije o Vašim osobnim podacima koje smo pohranili. Nadalje, u vezi s korištenjem Vaših osobnih podataka, imate pravo na ispravak, brisanje, suzbijanje ili ograničenje obrade Sve Vaše upite vezane za navedeno, odnosno za postavljanje dodatnih pitanja, rješavanje nesporazuma, možete uputiti na naš e-mail; zop@pekarababić.hr Vaše upite i zahtjeve obradit ćemo bez nepotrebnog odgađanja u skladu sa zakonskim obvezama te ćemo Vas informirati o poduzetim mjerama.Ako niste zadovoljni s našim odgovorom ili mislite da prikupljamo ili obrađujemo vaše Osobne podatke, no ne u skladu sa zakonima, možete se žaliti nadležnom tijelu za zaštitu podataka , odnosno Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP)..

Kontakt:

Za sva dodatna pitanja vezana uz ova Pravila zaštite privatnosti ili obradu Vaših podataka možete nas kontaktirati na:

BABIĆ PEKARA d.o.o.
Kopilica 19., 21000 Split
Hrvatska
E-mail kontakt: zop@pekarababić.hr